Spontanansökan

KL söker ständigt efter nya trevliga medarbetare. 

Är du intresserad av att arbeta för oss så mejla ditt intresse till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Lediga tjänster

Är du vår nästa stjärna?

Kenneth Lindén Utbildning AB arbetar inom arbetsmiljöområdet och är ett rikstäckande utbildnings- och konsultföretag, som verkar inom bygg- industrin- och transportbranschen. Vi har erfarenhet och vana av att arbeta med både stora koncerner och det lilla företaget. Vi kan hantera omfattande uppdrag och företagsanpassade utbildningar runt om i landet, vi har även öppna utbildningar på våra kontor i Hässleholm, Karlshamn och Tanumshede.

KL Utbildning tar ansvar för sin del i utbildningsprocessen. Vi är ärliga, öppna och tål genomlysning, alla samarbetar för företagets och kundens bästa. Vi värdesätter varandras olikheter och tar vara på människors skilda kompetenser. Det vi lovar, det levererar vi, i tid och med rätt kvalitet.

Vi söker dig som brinner för att ge andra människor möjlighet att växa.

Du har en god pedagogisk förmåga, har erfarenhet som utbildare/ instruktör inom bygg och industri- och transportbranschen?

Eller har arbetat inom branscherna och vill vidare i arbetslivet.

Det är meriterande om du har utbildat inom ledarskap och personalområdet.

I huvudsak är tjänsten i Skåne och Blekinge, resor i övriga landet kan förekomma.

Det förekommer även att undervisa på distans/fjärrutbildningar från kontoret. 

Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med stort ansvar att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tillsammans är ni 

aktiv i att utveckla våra utbildningar så att lagar och regelverk uppfylls.

Tjänsten kräver minst B körkortsbehörighet.

Anställning
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Hässleholm. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Körkortsbehörighet minst B.

Information
Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta vår VD Jannike Carlsson 073-9520754 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista ansökningsdatum
2020-10-31
Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag! Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.